Försök inte slingra er !!!!
Går det att resonera med Erik så han förstår att han måste sova? 
Kan Jens sova borta ett par dagar ?
Har ni pratat med habiliteket om hjälp att han kissar ner sig ? 
Kan ni turas om att va vakna ?

Well well 1.
Han har autism och IF 
2. Han går under medicinering så vad fan kan habiliteket göra ?
3. Är det kommunen som betalar om Jens bort borta och vem fan ger mig syre och undersätter min sömnapné?
4 . En av de största orsakerna till att Jens måste sova är hans risk åtagande jobb vill ni förklara för Erik och Domdom att ni sa nej om Jens dör i en bilolycka till och från jobbet eller i ett träd på grund av sömnbristen ? 
5. Jag är för fan hemma för min sjukdom och inte mitt fel att försäkringskassan utförsäkrade mig !!!
Det är ju så kul å vara vakna på nätterna så man blir så psykiskt slutkörd men visst nekar ni Erik hans lagliga rätt och stöd vänta er höra från advokater från högre och inbitna så kan vi diskutera detta!!!  
Lagar är till att följas inte fråntas !!!!!!!!!! 
Att be om hjälp är den sista utvägen vi har för att orka !!!
Vi älskar Erik och han behöver få höra att han är betydelsefull, smart , vacker , snäll , älskad , rolig mm 
Att ständigt höra på nätter som denna sov du väcker oss , låt oss sova , fan sluta Erik sov pappa ska jobba eller pappa är trött har inte sovit i veckan inte nån av oss är för fan inte roligt att få höra !  Han förtjänar att få va på kortids och kom inte med han är för ung finns barn från klassen som varit där länge och de är inte 12 !!!  Att ha avlastning i hemmet jamen visst det kan ju vara bra men Jens är lättväckt så vad gör den hjälpen vi kommer ju ändå vakna när Erik vaknar med eller utan assistent i hemmet jo finns väl två st men de jobbar ju redan och behöver också sova för att orka sina jobb .  Samt varför ens gå emot vår handläggare bara för att vrida på alla sårbara och kränkande aspekter !!!!!!!!!! Sen skuldbelägga oss att vi måste tänka även på Domdom va tror ni vi gör?????
Jag har inte gått igenom 6 missfall och totalt 12 år av ivf för att höra jag inte duger som mamma av en enhet som enligt lag ska se behovet om hjälp runt omständigheterna!  Vi har ingen anhörig som finns vi betalar ur egen ficka dvs mitt arv rycker men vår nanny behövs då kommunen är opålitlig!!!  Än älskar Erik skolan för sin fröken och kompisar.  Men tvivla inte en sekund blir vi nekade den lagliga rätten till stöd och hjälp så kommer det bli lite jobbigt .  
Älskar dig Erik du är värd allt i livet inte ditt fel att du har dina diagnoser du kommer gå långt i livet om du bara väljer att finnas hos oss men först ska vi försöka lösa så du får komma på kortids en kort period så vi alla kan bli starkare och utvilade . För du måste ju va så trött själv . ❤️❤️❤️❤️
(null)